Chrysler Grand Voyager: electr. ramen doen het niet, lastig bij Peage

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

Bericht vanuit Zuid Frankrijk.
Ineens werken alle electr ramen niet meer, voor en achter. Op zich geen probleem, want we hebben airco, maar wel lastig bij de slagboom van de camping en straks de Peage op de terugreis.

Uit het zekeringenoverzicht wordt ik niet veel wijzer, en alle standaard zekeringen lijken goed. Moet er een relais vervangen worden of is er een andere oplossing?

Alle hulp is van harte welkom!

roadkill

Geplaatst door roadkill (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

roadkill (0), 12 jaar geleden

Ben erachter dat een 40a zekering kapot is. Helaas is het betreffende model nietverkrijgbaar in de omgeving. Zekering omngeruild met de zekering van de powerlift (zit volgens mij niet op mijn model). Alle raamples werken weer, behalve van de bestuurder. Ik hoor wel een klik na een paar seconden. Misschien moet dat gereset worden, of nieuwe motor erin...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.