Chrysler Voyager: Electrisch/Instrumentenbord valt af en toe weg

Bouwjaar: 1994

Bij mijn 2.5TD [380.000km] valt af en toe de snelheidsmeter weg of blijft hangen op 40Kmh. Toerenteller blijft ook af en toe op 0 staan. Meestal komen ze na 20-60 seconden weer bij.
Vanochtend echter probleem erbij en wel dat het voorgloeilampje niet opkwam en ook het voorgloeien zelf niet werkte.

Iemand een idee waar dit aan kan liggen?
Op een amerikaanse site kwam ik tegen dat er achterop het instrument-panel nog printplaten zitten gestoken die eruit zouden kunnen komen. Is dit een mogelijkheid?

allebei

Geplaatst door allebei (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jvr (0), 19 jaar geleden

Hallo Ronald, Ik weet niet of je het probleem nog hebt maar misschien is dit een oplossing: ik heb het gehad (toerenteller viel soms uit) bij mijn '90 Saratoga waar bleek dat er een losse soldering op de printplaat recht achter de tellers zat. Het is (bij mij) even een klusje om het los te krijgen. Controleer of idd alle stekkers goed zitten en of alle soldeerpunten goed zijn. Anders even met een soldeerbout alle puntjes nalopen. Bij mij was het probleem direct opgelost (nu half jaar verder) en niet meer terug gekomen.

mvg.
Jvr

allebei (0), 18 jaar geleden

Jvr, bedankt voor je antwoord. Ik denk dat het probleem ergens anders aan lag want op een gegeven moment viel alles uit. Wagen had grijs kenteken, 400.000km lekte verder op de kop koelvloeistof, dus ik heb hem maar ingeruild voor een andere.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.