Chrysler Voyager: Start slecht

Bouwjaar: 1991

Hoi Mijn voyager wil slecht starten als hij koud is.
Hij slaat wel aan, maar zolang hij koud is rateld de motor en wil hij niet op gang komen wat ik ook op het gaspedaal trap.
Dus hij loopt wel maar kan er niet mee wegrijden. Klinkt alsof hij op 2 cil draait.
Maar na een tijdje wanneer de motor warm begint te worden pakt ie ineens en loopt ie als een zonnetje.

Wat moet ik hier mee aan..

grt. Henk

Henkie4439

Geplaatst door Henkie4439 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

allebei (0), 19 jaar geleden

Benzine of diesel?

Henkie4439 (0), 19 jaar geleden

Ja stom van mij om dat er niet bij te zetten...
Benzine/Gas 2.5 liter.
Zowel op benzine als gas hetzelfde probleem. ik start hem normaal op gas. Vandaag had ik totaal geen problemen zo vreemd.(nu had ik op benzine gestart) Vanmorgen sloeg ie gelijk aan en liep (zelf koud) als een zonnetje(ook op gas). Nu moet ik er bij vermelden dat er ong 40000km terug een nieuwe motor geplaatst is, dus aan de km's kan het ook niet liggen. Ik heb op dit forum gelezen van iemand die zijn temp meter niet stabiel had, dit heb ik ook (af en toe schiet ie omhoog en zakt direct weer naar normaal. Dit zou duiden op een lekke kop, maar dat geloof ik niet, want in mijn geval heb ik geen olie of koelvloeistof verlies. Ook geen witte damp uit de pijp. En nogmaals hij loopt als een zonnetje en trekt goed op (vooral in het lage toeren gebied). Maar sinds vandaag had ie er zin in. Nu denk ik zelf aan vocht onder de kap. omdat ik namelijk tijdens de vorst ook geen problemen had en daarna begon het pas.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.