Chrysler Grand-Voyager: forse olielekkage uit automatische versnellingsbak

Bouwjaar: 1991

voyager 3.3 V6 1991: vanochtend moest ik naar een afspraak toe, ik reed over de A16 met 120/130km ph toen hoorde ik iets ploffen en ik zag mijn toerenteller iets opkomen, toen ik door mijn binnenspiegel keek zag ik grijze rook, ben gelijk gestopt en keek onder mijn auto en zag dat er transmissieolie lekte van uit mijn versnellingsbak, ik kon niet zien waar het vandaan kwam, ik heb hem af laten bergen naar een garage en die gaat morgen-ochtend kijken, hij had het er over dat het ook een gescheurde keerring ken zijn (daar hoop ik dan maar op) ik hoop niet dat ik een hoop schade heb want ik ben gelijk gestopt. wordt vervolgd.

Andre330

Geplaatst door Andre330 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

frank3203 (0) PRO, 18 jaar geleden

automaat leiding (rubberdeel) gescheurd ?

Andre330 (0), 18 jaar geleden

de garage heeft mij helaas verteld dat de versnellingsbak defect is

Andre330 (0), 18 jaar geleden

versnellingsbak wordt in NL kompleet gedemonteerd en in PL aangeboden voor reparatie

Andre330 (0), 18 jaar geleden

versnellingsbak is gisteren naar PL gegaan met een vrachtwagen die spullen voor mijn vader kwam brengen, de versnellingsbak zal 1 deze dagen worden aangeboden ter reparatie, er zal een hele nieuwe behuizing moeten komen want er zit een gat in de aluminium behuizing waar de koppeling zit, misschien kunnen ze het nog lassen (aluminium lassen) + (af) vlakken. wordt vervolgd!

Andre330 (0), 18 jaar geleden

mag ook een goeie/gereviseerde versnellingsbak zijn, ben pas in Polen bij dat revisiebedrijf geweest, het differentieel ligt er ook uit, dat heeft namelijk dat gat in die bakhuis geslagen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.