Chrysler Grand Voyager: geen funkties meer op het stuur

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3,3

Ik heb een Chrysler Grand Voyager Plymouth, 3300cc, 110kw, automatique, benzine; 01/09/1995 model 1996. mijn probleem is het volgende: mijn lampje van AIRBACH op controlepaneel blijft konstant branden, alsook werkt mijn CLAXON in totaal niet, alsook mijn CRUIS CONTROL en andere bedieningen op het stuur werken totaal niet. Zou het mogelijk zijn dat de Klokspring in het stuur kapot of versleten is? Kan ik mijn voorste deel van het stuur losmaken zonder dat de airbach zou open springen? Is die klokspring moeilijk te verwijderen en opnieuw te plaatsen? En als laatste vraagje, wat kost zo een klokspring? Is er iemand die mij kan helpen? Ik ben van Aalst - Oost-vlaanderen - Belgie, mijn gsm nr is 0495/520947 en dit is mijn e-mail adres: bodojr@pandora.be
Met dank en vriendelijke groeten.

anoniem-1573996169

Geplaatst door anoniem-1573996169 (0) , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Douwe47 (0), 16 jaar geleden

hallo
en weet je al wat de oorzaak van dit alles is
heb dezelfde mankementen bijna

Roy67 (0), 16 jaar geleden

Hallo 99% zeker dat de klokspring kapot is komt veel voor.
voor demontage altijd de accupolen loshalen.
kosten voor een klokspring ongeveer 80,-euro

Ritchie01 (0), 16 jaar geleden

Hallo inderdaad waarschijnlijk de clockspring.......even informeren bij de chrysler dealer bij sommige auto's is een terug roep actie geweest "life time waranty"
mijn auto is van 1999 en ik ben ook bij de dealer geweest eerst deden ze moeilijk maar naar wat aandringen is het toch gratis gemaakt...
succes

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

ok bedankt voor de inlichtingen!!! ik heb naar dealer geweest en het was idd een terugroep actie en deze heeft het gratis gemaakt!!! bedankt vrienden.

Shifty (0), 14 jaar geleden

Voor de mensen die hier nog mee zitten.

Je kunt de terugroepactie in het volgende document vinden:

http://www.chrysler.com/universal/websel...

Met dit document ga je naar je chrysler dealer, en zij behoren het dan kosteloos te repareren.

Gr.

Mark

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.