Chrysler Voyager: inhouden afslaan onder rijden

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5i

Ik heb hier een voyager die tijdens het rijden inhoud en plostseling afslaat. Meestal start hij wel weer maar als hij niet meer wil starten moet ik eerst de computer resetten waarna hij wel weer aanslaat. Nieuwe onsteking en kabels erop gezet maar helpt niet. Wie kan mij helpen?

Geronimo3607

Geplaatst door Geronimo3607 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Foutcodes al (laten) uilezen?

br0ns (0) PRO, 14 jaar geleden

Veel voorkomden problemen zijn Bobine en krukas sensor dus kijk hier even na.

Heb je nog vonk als hij niet wil starten ?

Geronimo3607 (0), 14 jaar geleden

Ik heb wel foutcodes. Eerst 12 dan 13. Als hij af slaat en hij slaat helemaal niet meer aan doet de benzinepomp het ook niet meer en de wijzer van de snelheidsmeter valt naar 0 onder het rijden als hij afslaat. Heb nog niet gekeken naar de vonk. Zal ik mrgenvroeg als eerste doen.

Geronimo3607 (0), 14 jaar geleden

Hij slaat nu helemaal niet meer aan. Vonkt wel. Benzinepomp krijgt geen stroom. Relais vernieuwd en zekeringen nagekeken maar doet nog steeds niets.

Geronimo3607 (0), 14 jaar geleden

Was de onsteking. Oude gaf wel een vonk maar heb er toch weer een nieuwe opgezet en is niet meer afgeslagen. Bedankt voor het meedenken.

jvr (0), 14 jaar geleden

Laurens,

Codes:

•12 Battery or computer recently disconnected (will occur on most cars most of the time, it indicates a low / missing battery happened in the last 50 key starts. Don't worry about it. — Tom Wand)

•13* MAP sensor or vacuum line may not be working


Accu is blijkbaar los geweest en MAP-sensor probleem.

Meer codes: http://www.allpar.com/fix/80s-codes.html

Mvg,
Jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.