Chrysler Grand Voyager: inhouden bij lage toeren slaat af bij lage toeren

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.3 v6

Hallo , ik heb een probleem met mijn chrysler grand voyager 3.3 v6 automaat, verleden week sloeg hij op de snelweg ineens spontaan uit we reden toen bergopwaarts op lpg, daarna duurde het ongeveer 5 minuten voordat de auto weer startte en we weer konden rijden, sindsdien loopt de motor onder de 2000 toeren heel onregelmatig (zingend) zowel op lpg als op benzine , op lpg stottert hij ook lichtjes en heeft hij moeite om op gang te komen ,stationair in zn vrij loopt hij netjes maar zodra je hem in de versnelling zet gaat hij rotter en zachter lopen , het ergste is dat als je je gas loslaat hij nu soms spontaan afslaat bijv als je een rotonde oprijd
Hij start verder goed,

wie kan mij helpen groeten Mark?

marking

Geplaatst door marking (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Afslaan en dan wachten voor dat de motor aanslaat is een klassiek symptoom van een defecte BDP-gever (toerental-sensor).

marking (0), 13 jaar geleden

Ik heb de BDP sensor na even zoeken voor een verse vervangen , het probleem is echter gebleven , vandaag de bougies en kabels vervangen ,op benzine blijft hij nu goed lopen maar op gas slaat hij bij lage toeren soms nog spontaan uit , ook pruttelt hij op gas nog een klein beetje, kan dit nog afgesteld worden of iets dergelijks?

marking (0), 13 jaar geleden

de bougies zijn geschikt voor gas ,hij slaat op benzine soms ook nog af , het gebeurd op het moment dat je je gas los laat , dan valt hij in toeren terug en slaat hij soms spontaan uit , als je je gas los laat en je drukt daarna nog even op het gaspedaal dan blijft hij gewoon lopen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.