Chrysler VOYAGER 3.3I AUT. VAN: inhouden ploffen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 3.3l, Motorinhoud (cc): 3301, Vermogen (kw): 128

Hallo , heb een raar probleem met mijn voyager 3.3 automaat. Smorgens starten en lopen , koud weinig problemen en rijd goed. Zodra hij warm word en ga gas geven begint hij willekeurig te stotteren en mist hij een paar cilinders. Vooral bij stilstaan en (belast) optrekken ploft hij ook in het luchtfilter of wanneer ik de kickdown in trap. Wanneer ik voorzichtig het gas in trap gaat alles wel redelijk naar behoren. Als ik stil sta zonder te rijden loopt de motor super ook wanneer ik vol gas geef. Start overgens probleemloos , koud of warm maakt niet uit. Heb de bobine , bougies en kabels reeds vervangen. Bij uitlezen geen storingen in dit voertuig. Wie heeft een idee ? Brandstofpomp ?

cupwheels

Geplaatst door cupwheels (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jvr (0), 5 jaar geleden

Beetje lastig te zeggen zonder storingscodes, maar brandstofpomp zou kunnen (druk even laten testen bij de garage), brandstof filter, iac, of een of meerdere sensoren (tps, cps, map, o2) maar dan zou ik een code verwachten. Controleer ook de bedrading nabij de uitlaat en andere hete delen op beschadigingen.

cupwheels (0), 5 jaar geleden

Probleem middels verholpen , benzine filter zat knetter dicht met troep. Deze wordt vaak niet gewisseld daar hij boven op de tank verstopt zit. Filter vervangen en hij rijd weer als een trein. Bedankt voor het mee denken. Mvrgrt; Wilco

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.