Chrysler Sebring: Kloppend geluid rechter voorwiel

Bouwjaar: 2003, Motorcode: 2000cc

Heb onlangs een tweedehands Sebring Cabrio gekocht met 20.000 km op de teller. Blijkt telkens na een eindje te rijden (20 à 30 km) een kloppend geluid uit het rechtervoorwiel te komen. 2 x bij de garagist geweest maar die kon niets vinden. Het geluid is niet constant en is voornamelijk hoorbaar bij lagere snelheden en oneffenheden.

Erik2831

Geplaatst door Erik2831 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Sebring? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

EscortCabrio (0), 16 jaar geleden

Probeer de voorwielen eens om te ruilen. Kijken of het dan nog zo is.

wolfgang (0), 16 jaar geleden

beste, bij mijn wagen was dit ook zo(stratus 2000cc bwj1997).
het probleem was een kogellager,deze lager is vervangen en sinddien is alles ok

groeten,

wolfgang

br0ns (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik zou je banden eens wisselen want volgens mij heeft deze auto lang stil gestaan waardoor je mss een platte kant aan een wiel hebt.

Wiel lager kan het ook nog zijn komt wel eens voor bij een sebering maar dit kan je zelf testen door te gaan ''slingeren'' over de weg dan hoor je het erger en minder worden omdat je er belasting op zet en weer er van af haalt.

Erik2831 (0), 16 jaar geleden

Probleem schijnt opgelost. 10 dagen in de garage geweest voordat men het euvel kon vinden.
Diagnose was moeilijk vast te stellen. Auto diende warm te lopen, gerammel afhandelijk van de stand van de wielen en positie ervan.
Rubberblokken stuurpennen beide kanten zijn vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Sebring of stel zelf een nieuwe vraag.