Chrysler Sebring: kettingspanner hydraulisch

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2,7

Ik heb een sebring staan met een ratelende ketting de hydraulische spanner komt er niet verder uit weet iemand of dit een veel voorkomend
probleem is hij heeft genoeg oliedruk.

hansprofile

Geplaatst door hansprofile (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Sebring? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

is je spanner niet kapot

hansprofile (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik heb vandaag de spanner vv de ketting is weer gespannen, maar nu wil hij niet meer aanslaan, moet hij soms gereset worden het inlaatspruitstuk en de kleppendeksels zijn er af geweest.

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

geen vacuum slang vergeten aan te sluiten

hansprofile (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik zal daar morgen even naar kijken ik heb hem vandaag uitgelezen hij gaf aan gasklep 1 en 2 storing maar deze reageren wel in de functie,s als ik ze uitlees, ik heb wel gekeken of hij vonkt maar dat doet hij niet en de bougie,s blijven droog dus hij krijgt ook geen benzine.

hansprofile (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik heb nu gekeken en gemeten, ik heb geen vonk en geen benzine, als ik de bdp sensor meet tussen 2 pennen 3 mega ohm en 2 andere pennen 18 megaohm dit is erg hoog als ik dit vergelijk met andere auto,s wie weet de waarde van de BDP sensor, dit is denk ik pure toeval na vernieuwen van de kettingspanner,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Sebring of stel zelf een nieuwe vraag.