Chrysler Sebring: Sebring met aanslaan probleem

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2,7

Ik heb een sebring staan waarvan ik de kettingspanner van vv heb, daarna wilde hij niet meer aanslaan ik ben gaan zoeken of ik wat fout gedaan had maar alles goed gedaan, ik heb geen vonk en geen brandstof, ik heb relais gewisseld maakte niet uit, uitgelezen en hij gaf ook geen toerental dus heb ik krukaspositiesensor vv, toen gaf hij toerental maar wilde nog niet aanslaan, ik heb ook daarna de Nokkenassensor vv maar hij slaat niet op een normale manier aan, ik heb uitgevonden dat als ik het contact meer dan een halve minuut aanheb de krukaspositiesensor er uithaal en deze een paar keer goed tegen iets metaal aanhoud dus een goed inpuls geef dan hoor ik de relais inschakelen dan doe ik de sensor in zijn plek, dan slaat de motor aan en loopt als een zonnetje het storingslampje brandt dan wel je kan er een uur mee rijden zet je hem weer uit dan wil hij niet meer aanslaan, kontakt weer aan zelfde handeling sensor eruit weer tegen een stuk metaal, het is net of hij geen goed impuls geeft van de krukas maar dit is allemaal in orde, elke keer krijg ik hem aan de praat met deze handeling, als ik hem uitlees dan blijft hij fout toerental aangeven, maar beide sensoren die deze puls regelen heb ik vv, wie weet de oplossing.
Het vreemde vind ik ook dat het contact zeker een periode aan moet staan om de bdp sensor het impuls te geven om aan te slaan, en hij loopt echt perfect, maar als je hem uitzet is hij niet op de normale manier te starten. ook niet na een bepaalde periode van wachten.

hansprofile

Geplaatst door hansprofile (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Sebring? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

br0ns (0) PRO, 15 jaar geleden

Signaal draden van de krukaspositie sensor goed ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Sebring of stel zelf een nieuwe vraag.