Chrysler Grand Voyager: Km teller defect na wisselen koppeling

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 CRD

Hallo, na het wisselen van de koppeling (beide aandrijfassen aan de kant geweest) heb ik een probleem met de snelheidsmeter. De eerste km's deed de teller het gewoon maar begon te schommelen. Nu doet de teller het in het geheel niet. alleen als er in de 5 de 3000 toeren gehaald wordt slaat de teller naar 100 km/ uur en blijft daar "vast" staan. Als de km teller op nul ligt of op 100 staat doet de dag en km teller het niet. Tevens werken de cruisecontrole en de navi niet meer. Dus de tellerunit is mi. uit te sluiten. De stekker op het diff heb ik gecontroleerd en lijkt goed te zitten. Heeft iemand waarden die ik kan controleren of kent dit probleem? Aandrijfas te lomp teruggeplaatst waardoor de gever defect is geraakt? Wie helpt me op weg??? Alvast bedankt!

giuliettagta

Geplaatst door giuliettagta (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

BBJ (0), 12 jaar geleden

Durf het niet met zekerheid te zeggen maar zit bij dit type geen plasticwieltje aan de snelheidsensor ?
Dat als je de assen demonteert eerst de snelheidsensor moet demonteren en met montage eerst de aandrijfas moet monteren en dan pas de sensor ?

gegroet

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.