Chrysler Pt Cruiser: knakkend, schurend geluid bij het naar links draaien

Bouwjaar: 2002

hallo, als ik naar links stuur(tijdens het rijden) hoor ik een knappend en schurend geluid, auto is naar de garage geweest, er is niks met de wiellagers ook niet met de kogels draagarm rubbers zijn goed, remmen zijn vervangen(behalve de remschijven) na menig telefoontje te hebben gepleegd(garage-houder) komt men tot de conclusie, dat er iets mis is met de versnellingsbak(auto schakelt soepel), hier heb ik mijn twijfels over. na weer voor een inspectie te zijn geweest, kunnen we het probleem nog niet vinden, home-kneten zijn ook goed. wie kan mij met de oplossing helpen(stuurhuis maakt een heel klein beetje geluid).......??

de haan-43

Geplaatst door de haan-43 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

justmike1973 (0), 10 jaar geleden

Heb je de stuurbekrachtiging al eens bekeken. Als deze naar het uiterste draait kan je ook een knappend en schurend geluid horen. Dus misschien de moeite waard om daar eens naar te kijken.

de haan-43 (0), 10 jaar geleden

dat kan het niet zijn "justmike" want je hoort het namelijk ook als je om een rotonde rijdt.....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.