Chrysler Pt Cruiser: Motorcomputer; wat doet het?

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Beste mensen,

Het lampje brand, algemene motormanagement lampje. Eerst dacht officiële Chrysler Garage dat het een klep was --> nee. Toen zou het liggen aan de stappenmotor (die uit Amerika per boot vervoert moest worden, heeft 3 weken geduurd). Stappenmotor zit er in --> lampje brand nog steeds. Nu is het waarschijnlijk de motorcomputer a x euro!

Wat doet de motorcomputer?

Echt bedankt voor je antwoord,

Groet, Suus

Autonono

Geplaatst door Autonono (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

moderator (0) PRO, 10 jaar geleden

Beste;
Problemcar is bedoeld voor het oplossen van technische problemen aan/van uw auto.
Het plaatsen van reparatie- en/of onderdeelprijzen is daar geen onderdeel van.
De prijzen kunnen door omstandigheden dusdanig verschillen dat dit niet relevant is voor
plaatsing op deze site.

phil4226 (0), 10 jaar geleden

Het lampje motormanagement geeft in de eerste plaats aan dat de uitlaatgassen niet langer voldoen aan de milieuwetgeving. Dat kan vanalles zijn,
defecte katalysator, lambdasonde enz. De dealer moet in staat zijn de foutcodes uit te lezen en aan de hand daarvan een actie uit te voeren.
Dus de eerste vraag is : welke foutcode(s) wordt er uitgelezen ?

thei11316 (0), 10 jaar geleden

Foutcode uitlezen bij een PT>>>> 3x snel op en van contact,de laatste keer laat je hem op contact staan,de foutcode verschijnt dan in de km-stand display.
Resetten>>>> accu klem losmaken en rempendaal ca 15 sec intrappen,daarna verschijnt bij het uitlezen P1684,dwz dat de accu los is geweest en verdwijnt automatisch weer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.