Chrysler Voyager: koelvloeistof verlies

Bouwjaar: 2004

ik ben een maand geleden op vakantie geweest en onderweg kwam er ineens wat stoom/rook onder me motorkap vandaan.
me temperatuur meter stond nog in het midden.
ik heb de auto aan de kant gezet en gekeken het bleek dat hij wat koelvloeistof eruit gegooid had.
ik heb dus een pil gekocht voor me radiauteur maar dat hielp niet.als ik nu wat langere stukken rij gooit hij er wat koelvloeistof uit maar ik kan niet goed zien waar het vandaan komt.heeft iemand een idee wat dat zou kunnen zijn

michmilocabe

Geplaatst door michmilocabe (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mark7315 (0), 18 jaar geleden

hallo michiel check waterpomp die is waarschijnlijkheid lek.

michmilocabe (0), 18 jaar geleden

ik heb er zelf niet zo veel verstand van maarkan ik zelf controleren of het de waterpomp is.

br0ns (0) PRO, 18 jaar geleden

Let wel op met die pil met veel van die goedjes moet je hem er in gooien warm laten draaien en dan koelvloeistof verversen want dan zou het overig afdichtings middel uit het systeem moeten worden gehaalt want dan anders zou het koelsysteem kunnen dicht slippen. Maar wat voor auto heb je ??? Soms als het koelvloeistof gedroogd zal het licht groen/wit worden. En als je helemaal niks kan vinden zou je nog een toevoeging kunnen kopen voor in je koelvloeistof om te kijken of je motorblok of koppakking doorlekt naar je cilinder.

P.S. Waterpomp wordt aan gedreven door je distributie riem/ketting en bij de meeste Chrysler blokken zit hij aan de achterkant

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.