Chrysler Voyager: tekhaak

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: v6 3.0e

ik wil een trekhaak onder mijn voyager bouwen nou heb ik gehoord dat het elektitrische gedeelte hiervan problemen kan opleveren namelijk dat je computer in de auto word ontregeld zodat ik deze dan tegen hoge kosten weer moet laten afstellen in de garage heeft hier iemand ervaring mee.
bvd carlo

Carlo1512

Geplaatst door Carlo1512 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jvr (0), 18 jaar geleden

Dag Carlo,

Ik heb een trekhaak onder een '90 Saratoga en die is volgens mij gewoon bij de orginele bedrading "geknepen" met van die blauwe klemmetjes. Misschien dat de jouwe wat meer elektronica heeft, maar volgens mij kan het geen kwaad.

mvg,
jvr

Ps: Overweeg een olie-koeler voor de automaat, deze houden namelijk niet erg van zwaar trekken.

Carlo1512 (0), 18 jaar geleden

bedankt voor je info ik ga het gewoon proberen.

wat bedoel je met oliekoeler deze zit toch geloof ik al in de automatische bak of niet

jvr (0), 18 jaar geleden

Er zijn aparte olie-koelers te koop, eigenlijk een soort radiator die je, zeg maar, in serie zet met de huidige olieleidingen. Ik heb het zelf niet (ik gebruik de trekhaak nauwelijks) en weet niet precies hoe het gemonteerd moet worden, maar als je van plan bent veel of zwaar te trekken kun je zo wel langer met de versnellingsbak doen.

Volgens mij heb je ook een A-604 transmissie (4versn.+od) en die zijn nogal gevoelig.

Een voorbeeld van zo iets koeler:
http://www.lunghd.com/Tech_Articles/Tran...

mvg
jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.