Chrysler Voyager: koppeling vevangen 2.4 schakel

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

beste leden .
hellaas is vandaag mijn koppeling ermee gestopt :) .wist al een tijd dat deze slecht was maar door drukte geen tijd enz enz ge kent het wel .dus morgenvroeg zal ik er aan moeten beginnen .
zijn er dingen waar je op moet letten als je deze vervangt ? zijn er nog speciale tools voor nodig bij een voyager ? en wat is de makkelijkste manier of is deze er niet :)

Alvast bedankt





[b]Mededeling: PROBLEMCAR.NL vraagt iedereen die een probleem heeft voorgelegd op het forum ook de oplossing hier weer te vermelden. Degene die helpt om een probleem op te lossen hoort graag hoe het is afgelopen!!! Bij het uitblijven / veelvuldig verzuimen van enig feedback bestaat de mogelijkheid dat u een nieuwe vraag retour krijgt....[/b]

driver3

Geplaatst door driver3 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

driver3 (0), 11 jaar geleden

Klus geklaart koppeling zit er al in ging eigenlijk heel makkelijk zonder speciale tools .
dit topic kan wat mij betreft weg .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.