Chrysler Neon: LPG-G3 stotterende motor

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

L.S.

Mijn Chrysler Neon bj. 2001 functioneert perfect op benzine. Als ik op LPG overschakel dan ontstaan er problemen. Bij optrekken vanuit stilstand begint de auto te stotteren. Ook als ik boven de 2500 toeren kom begint de auto ernstig te schokken en te stotteren.
Problemen doen zich alleen voor wanneer ik op LPG rij.

Wie kan mij helpen met dit probleem?

Black Mamba / Neon 2001

Geplaatst door Black Mamba / Neon 2001 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Neon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

in combinatie met je lekkende radiateur,is je verdamper toch niet bevroren?

Black Mamba / Neon 2001 (0), 12 jaar geleden

Beste Maarten,

Bedankt voor je reactie. Probleem deed zich al eerder voor en daarna pas een lekkende radiateur.

oldford (0) PRO, 12 jaar geleden

Afspraak maken met de LPG-specialist en tot die tijd uitsluitend op benzine rijden om dure gevolg-schades te voorkomen.

thei11316 (0), 12 jaar geleden

Kun jij bij je Neon dedfoutcodes uitlezen door hem 3x snel achter elkaar op en van contact te zetten en bij de derde keer op contact te laten staan,in de km-stand display verschijnt dan evt een foutcode?
Resetten is makkelijk,een accuklem losmaken en daarna het rempendaal ca15 sec intrappen en de accuklem weer aansluiten,dan controleren of de foutcode weg is.

Ik heb hetzelfde probleem gehad met mijn PT Criuiser en heb de electrode afstand van de bougies op 1mm gezet,na overleg met een goede gasspecialist en het probleem is over,mochten ze al op de goede afstand staan dan ook de bougie kabels controleren op evt doorslag en soms kan de bobine ook dit probleem geven.
Lees hier maar http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Neon of stel zelf een nieuwe vraag.