Chrysler Voyager: Na ca 3 dagen weer lucht in remmen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5CRD

Ik heb hier een Voyager die een probleem heeft met de remmen, de auto kwam binnen met bijna geen remmen, dwz het pedaal is makkelijk in te trappen en helemaal onderin doet ie iets..

Remmen ontlucht, linksvoor zat erg veel lucht in, rechtsvoor nagenoeg niet. Na een keer of 6 was de lucht eruit. Na ca 3 dagen rijden weer hetzelfde probleem. Nu eerst RV onlucht, was na 1 keer geen lucht meer, LV weer een keer of 5..

Heeft iemand dit probleem ook eens gehad? Ik verlies geen remvloeistof.

Vdub

Geplaatst door Vdub (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Gerard van Ingen (0) PRO, 12 jaar geleden

Controleer of ontluchtingsgaatje vuldop remvloeistofreservoir open is.

Gerard.

marcel7031 (0) PRO, 12 jaar geleden

Het remoliepeil blijft dus goed of is dat lager geworden? Via je rembooster lekkage?

Vdub (0) PRO, 12 jaar geleden

even een update, heb de klant nog niet weer gehoord over problemen met de remmen. Probleem was ontstaan nadat klant bij een andere garage de vloeistof had laten verversen. Waarschijnlijk heeft er lucht in het ABS-systeem gezeten en is dit nu door een paar keer ontluchten eruit gegaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.