Chrysler Voyager: Trekhaak monteren

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.3

Hoi,

Ik heb net een grand voyager (2003) gekocht, en wil de trekhaak van mijn oude 1998 graag overzetten (indien mogelijk). De constructie van de ophanging ziet er het zelfde uit maar de achter bumper is korter waardoor de trekhaak niet past. Ik zie ook niet hoe er wel een trekhaak onder zou kunnen omdat er weinig ruimte is.

De constructie van de auto zelf lijkt wel geschikt, zodat mijn vermoeden is dat een grand voyager met trekhaak een speciale bumper heeft. Klopt dit? Kan iemand mij vertellen of dat zo is en dat ik dus op zoek moet naar een andere bumper? Of is het per definitie onmogelijk om een trekhaak onder mijn voyager te monteren?

Is een 1998 voyager trekhaak uberhaupt passen te maken voor een 2003 voyager?

Groeten,

Bart

tiggelhoeve

Geplaatst door tiggelhoeve (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

br0ns (0) PRO, 12 jaar geleden

Trekhaak van een 98 Voyager past niet op een 03 Voyager ophangpunten van een 03 model zitten namelijk verder naar achter.

Greetz br0ns

tiggelhoeve (0), 12 jaar geleden

Hoi Br0ns,

Het ziet er wel ongeveer het zelfde uit. Nu was ik in een auto onderdelen shop om te kijken wat een nieuwe kost. Het model was er maar deze was uitgezonderd voor een 4x4 model (Die ik heb natuurlijk). Wat is er anders aan een 4x4 mbt de trekhaak?

Enig idee waar ik een trekhaak kan krijgen?

Gr,. Bart

br0ns (0) PRO, 12 jaar geleden

Trekhaak van een 4x4 is volgens mij gewoon het zelfde. Waar je ze kan krijgen weet ik niet werk bij de dealer en wij kunnen ze gewoon bestellen.

tiggelhoeve (0), 12 jaar geleden

Hoe zit de trekhaak eigenlijk vast? Bij de 1998 zit hij vast aan de 4 bouten onder en twee in hetprofiel van de achter bumper. Bij deze 2003 zijn alleen dezelfde 4 bouten aan de onderkant aanwezig. De bumper is korter. Vraag me dus af hoe en waar een trekhaak gemonteerd moet worden. Heb jke toevallig een foto ?

Bedankt voor de antwoorden,

Bart

br0ns (0) PRO, 12 jaar geleden

Bij dit model zit hij met 6 bouten vast. Als ik het niet vergeet morgen en als er 1tje met een trekhaak binnenkomt zal ik even een fototje maken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.