Chrysler Voyager: Olielekkage voyager 2002 gevonden en nu?

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2500 crd

Ik heb eindelijk de lekkage gevonden van de Voyager en het stel weinig voor zo lijkt het. De lekkage zit aan de voorkant midden op het blok waar de uit/inlaat zich splitst in een dikke zwarte slang en een metalen buis.

Die metalen buis die naar achteren loopt zit met een klemmetje vast (net na de splitsing) en daartussendoor lekt het. Nu het ik die klem helemaal aangedraaid maar er is toch nog wat lekkage. Zit er een pakking tussen? moet ik de klem vernieuwen? Kan ik alles zomaar losdraaien?

Graag meer info

sandbeek

Geplaatst door sandbeek (60) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (25) PRO, 16 jaar geleden

ik vermoed dat je uit de turbo intekoeler slang olie ziet zweten.
je moet de slang eens los maken en kijken of het rubber niet hard geworden is.
ziet dat er niet zo lekker meer uit dan slang en klem vervangen.


groetjes jan.

sandbeek (60), 16 jaar geleden

Nee het is niet die zwarte dikke slang die is perfect denk zelfs al een keer vervangen. Het is die zilveren glimmende leiding die daar ook net iets eronder aftakt...

sandbeek (60), 16 jaar geleden

Die zilveren leiding zit geklemd met een ring net na de vertakking....is allemaal orgineel trouwens , ziet er ook nieuw uit.....

jan T (25) PRO, 16 jaar geleden

nou dan zou ik deze tocg even los halen om tezien of de aanbsluiting of rubber ring nog goed is.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.