Chrysler Grand Voyager: Paar vraagjes

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.3i V6 SE uitvoering

Ik heb een paar vraagjes:

Ik heb onlangs een Chrysler Grand Voyager uit 1998 aangeschaft met 162dkm op teller. Nu heb ik 2 "problemen". Bij hoge snelheid (>90km/h) bleek mijn raam te suizen. Ik raam verder omhoog gedaan, maar dit ging niet? Raam naar beneden, geen enkel probleem. Maar hij krijgt het raam met geen mogelijkheid omhoog tenzij je hem helpt (door raam omhoog te duwen met schakelaar omhoog). Daarna blijft hij ook zitten, maar suist dan nog wel. Alles nagekeken, maar kan niets vinden. Zit dit in het motortje? Of in de aandrijving?

2de probleem is dat ze voor de APK mijn remleidingen vervangen hebben. Sinds het vervangen piepen de remmen ontzettend. Blokken en schijven zijn goed. Als je een bocht naar links of naar rechts maakt piepen ze nog net even iets harder. Kan dit komen omdat de auto zelf bij de dealer een tijdje stil heeft gestaan of waar moet ik het zoeken.

Ik hoor het graag.

Met vriendelijke groet,

Bart Potgieser

FreedoM

Geplaatst door FreedoM (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

raamrubbers even smeren met wat talkpoeder of een vaseline stift wil wonderen doen, rubber is wss te stijf.
remmen, dat is lastiger, degene die de leidingen vervangen heeft even aanspreken op dit gepiep. Kan er zo niks op zeggen dan moet ik er mee rijden en het horen.
Suc6
Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.