Chrysler Voyager: Parkeerrem loopt aan (?)

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3,3 V6

Ik gebruik de parkeerrem zelden, maar werd daar onlangs toe gedwongen toen ik moest parkeren op een steile helling. Sindsdien verbruikt de auto meer, dus ik heb het idee dat de parkeerrem nog steeds vastzit.

Hoe kan ik dit controleren / verhelpen?

Alvast bedankt!
Klaas

kvandeme

Geplaatst door kvandeme (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (5) PRO, 13 jaar geleden

nou controleren is niet zo moeilijk krik de wagen op en draai aan de wielen en vergelijk.
is er een die zwaar gaat of twee dan zit daar iets vast enb zul je dat moeten demonteren om er achter tekomen weat daar de oorzaak van is.

groetjes jan.

kvandeme (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor je reactie Jan, dat zal ik in ieder geval proberen. Zou je kunnen laten weten of de parkeerrem bij de Voyager op de voor- of de achterwielen zit?

Verder zal een wiel demonteren geen probleem zijn. Daarna weet ik ook nog de rem te herkennen, maar waar de parkeerrem precies zit zou ik niet weten. Waar moet ik op letten?

Groeten Klaas

Hans4040 (190) PRO, 13 jaar geleden

Tip: maak eerst de kabel los en maak de hevel gangbaar.
Als de rem aanloopt, krijg je de trommel er niet af...

mvg,
Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.