Chrysler Voyager: Natte voeten

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.8

Zowel aan de rijder, als de bijrijder kant, is de bodem kletsnat. Ik dacht in eerste instantie, dat dit met de airco te maken had, maar het is wel erg veel water.
Nu vermoed ik, dat het ergens ligt aan de afvoer van regenwater, maar ik zou niet weten, hoe ik dit kan controleren. Op een Amerikaanse site, las ik dat er wellicht bladeren of andere troep de oorzaak zouden kunnen zijn, maar HOE dit te verhelpen werd niet duidelijk. Is er iemand, die weet hoe dit te controleren/op te lossen?
mvrgr
Wim van de Voorde

wjvdvoorde

Geplaatst door wjvdvoorde (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

br0ns (0) PRO, 13 jaar geleden

Dit komt van de Airco zeker te weten.

Wat je moet doen is het afvoerpijpje verlengen met een stuk rubbere slang of het afvoerpijpje van een oud type monteren. Water loopt namenlijk het rechte pijpje uit maar loopt langs het pijpje weer terug naar het schutbord en gaat na verloop van tijd door het schuim heen waardoor het nu naar binnenloopt.

Greetz br0ns

wjvdvoorde (0), 13 jaar geleden

Beste br0ns,

Bedankt voor je reactie. Ik ga het zeker proberen. Alleen waar kan ik dat afvoerpijpje vinden bij deze auto?

mvrgr,
Wim

br0ns (0) PRO, 13 jaar geleden

Bij een diesel is hij van boven bijna niet te zien van ondere wel naast de uitlaat in het schutbord hij steekt een cm of 2 uit.

Greetz br0ns

wjvdvoorde (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor alle tips: Het probleem is mede hierdoor verholpen. Er komt na schoonmaak van de afvoerpijp niets meer binnen. Nu alleen nog even de zaak droog zien te maken.

Nogmaals mijn dank.

mvrgr.
Wim

Wiljan Gijgink (0), 13 jaar geleden

Natte voeten heb ik ook gehad, het afvoerpijpje van de airco zat verstopt.
Je kunt hier moeilijk bijkomen, het zit onder de motorkap tussen schutboard en motor.

Gr. Wiljan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.