Chrysler Voyager: probleem met automaat Chrysler Voyager 2.4 benzine

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

Sinds een week zijn wij de trotse bezitters van een Chrysler voyager 2.4iSE benzine, automaat. Bij een snelheid ca 80 km/h schiet het toerental van de motor ineens omhoog en gaat dan van ca 2000 naar 3000 toeren, dit niet constant, maar af en toe, korte uitschieters....je merkt verder niets, dus niet inhouden, alleen een toerental verhoging, en dan zakt ie weer af naar normaal. Je hoort dat het toerental van de motor ook harder gaat lopen en vervolgens weer afzakt. Binnen enkele seconden klimt het toerental/zakt het toerental en dit enkele keren achter elkaar. Ook schakelt de automaat voor ons gevoel "te laat" en blijft hoge toeren draaien zonder op te schakelen. Zodra je dan gas terugneemt schakelt de automaat op.
Het is werkelijk een fantastische auto ! De auto is gekocht bij een Bovag garage met 6 maanden garantie.

omeloen

Geplaatst door omeloen (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

br0ns (0) PRO, 13 jaar geleden

Klinkt alsof het olie pijl te laag is.

Advies even olie pijlen.

Hoe te doen :
Motor warm laten draaien. Versnelingsbak in de P en dan pijlen met de pijlstok. (liefst wel op zo'n vlak mogenlijke plaats doen)

greetz br0ns

omeloen (0), 13 jaar geleden

Dank voor je reactie Brons,

Ik heb de olie van de versnellingsbak gecontroleerd en het niveau is voldoende. Blijft dus het probleem met de automaat. Misschien nog andere suggesties ?

groeten,

Leon

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.