Chrysler Voyager: probleem met de Alarm lichten

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2,4

Ik heb sinds kort probleem met de Alarm lichten
Tijdens het rijden telkens (na ongeveer 3 a 4 minuten) knipperen spontaan
de alarm lichten , dit word ook op dashboard aangegeven.
Ik heb alle zekeringen na gekeken alles is heel
De afstands bediening (open dicht) werkt ook goed tevens met contact sleutel
Word telkens door iedereen aan gesproken over dit euvel. Help

putje 48

Geplaatst door putje 48 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jvr (0), 13 jaar geleden

Hoe snel knipperen de alamlichten op dat moment?

Als het goed is knipperen de alarmlichten alle vier even kort als de auto op slot gedaan wordt (1x?). Waarschijnlijk knipperen ze met een andere snelheid als de auto van het slot gehaald wordt en knipperen ze vaker (3x?). Als handmatig met de knop in de auto de alarmlichten aan worden gezet knipperen ze met weer een andere snelheid (rustiger waarschijnlijk). Controleer dit eerst, zo kunnen er dingen uitgesloten worden.

Het kan bijvoorbeeld aan het cv-kastje liggen dat ergens sluiting maakt. Zoek deze op en haal de stekker er uit, als de problemen dan weg zijn ligt het daar aan. Zo niet, kan het de knop in het dashboard zijn van de alarmlichten. Werkt deze bij het bedienen wel normaal?

Mvg,
Jvr

putje 48 (0), 13 jaar geleden

Hoi JVR
Het heeft niet direct te maken met cv met afstands bed gaat auto correct op slot ect alarm lichten werken ook normaal.Het is alleen tydens het rijden dat om de plus-minus 2 minuten gaan alle 4 de knipperlichten 1 X aan
Ik heb rechts onder de motor kap gekeken (zitten 2 zekeringen) ff 1 voor een verwijderd Als ik de achtertse verwijder is het knipperen over maar doet de koel ventilater het niet meer en de auto start dan ook niet meer.
Als ik de voorste zekering er uit haal kan ik niets vast stellen behalve dat hij niet start wat er nog meer het niet doet kan ik niet ontdekken (deze tqwee zekering staan ook niet vermeld in mijn onderhouds boekje.

mvrg Putje

jvr (0), 13 jaar geleden

Had nog wel een ander idee, alhoewel het me niet waarschijnlijk lijkt: sommige uitvoeringen vergrendelen voor de veiligheid automatisch alle deuren bij het gaan rijden (boven de zoveel kilometer per uur). Misschien gaan dan ook telkens de lichten knipperen? Dit zul je direct merken bij het op slot gaan van de deuren natuurlijk.

Misschien dat dit systeen niet goed functioneerd. Anders toch even verder zoeken...

Mvg,
JVr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.