Chrysler Voyager: problemen met de accu

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 110 pk

ik heb problemen met de accu van mijn auto sinds een paar dagen werkte hij niet goed en nu werkt hij helemaal niet meer
en nu kan ik mijn auto niet opstarten.
doordat mijn oude accu zwak was moest ik mijn radio decoderen,ik denk dat het een band heeft met benzinepomp.


ik heb een nieuwe accu gekocht, als ik deze aansluit is alles normaal maar de auto start nogsteeds niet.
ik denk het te maken heeft met de benzinepomp (dat het de benzine niet doorlaat) of dat de accu geblokkeerd is

heeft iemand dit al eerder meegemaakt en kan mij helpen ?

alvast bedankt,mvg.

frankenstein

Geplaatst door frankenstein (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

cor van jaarsveld (0) PRO, 12 jaar geleden

Je haalt alles door elkaar!!! Er is verschil tussen starten en aanslaan! Starten is je draait de sleutel om en je hoort dat de startmotor in werking treedt. Als de (benzine) notor niet uit zich zelf blijft draaien nadat je de sleutel hebt losgelaten heet dat "hij start wel, maar slaat niet aan" De accu is maar een van de vele onderdelen die nodig zijn om het proces op gang te brengen. Je moet de accu zien als een reservoir. Tijdens het starten haal je er energie uit die tijdens het rijden aangevuld wordt door de dynamo. (Alle techneuten beginnen nu te stuiteren) Ook de verlichting en alle andere elektrische apparaten in de auto kunnen de accu uitputten. Als de (benzine)motor niet draait kan de dynamo zijn werk ook niet doen. DE enige vergelijking met de benzinepomp is dat je moet tanken als je zonder benzine staat. Ik wil je best stap voor stap proberen te helpen. Daar heb je een voltmeter voor nodig. Die zit op elke multimeter die je voor een paar euro kunt kopen bij een elektrowinkel, De goedkoopste is al goed genoeg. Hoeft echt niet digitaal te zijn. in jou geval zelfs beter als er een wijzer op zit. Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.