Chrysler Voyager: schakelen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

Ik heb het volgende probleem:

Mijn voyager schakelt moelijk, of te wel ik krijg hem moeilijk in de versnelling, met tussengas lukt het aardig, maar zonder moet ik echt zoeken naar het moment dat hij in de volgende versnelling wil, Als ik voor het stoplicht sta in de eerste versnelling wil hij steeds vooruit kruipen, kan dit liggen aan de hydraulische koppilingscylinder, of moet ik direct denken aan een nieuwe drukgroep, koppelingsplaat en druklager, of misschien nog erger de versnellingsbak

en eventuele raming van de kosten

Graag jullie advies

Alvastbedankt

mulcoa

Geplaatst door mulcoa (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

br0ns (0) PRO, 16 jaar geleden

uit het vervaal wat je omschrijft lijkt het wel alsof de koppeling niet helemaal meer ontkoppelt als je het pendaal in drukt dat kan komen door de koppeling of door de hevel die willen nog wel eens in gaan slijten.

mulcoa (0), 16 jaar geleden

Ja, dat klopt wat je zegt hij ontkoppelt niet meer helemaal, en wat is hier aan te doen en eventuele kosten, materiaal en werkloon?

br0ns (0) PRO, 16 jaar geleden

Onderdelen weet ik niet, en tijd is verschillend die versnelings bak moet er af en er weer op, maar bij de crd's gaat vaak de achterste krukas keering lekken mss is als die bij jou ook lekt is het mss wel een optie om die gelijk mee tenemen maar dan komt er weer wat geld bij

mulcoa (0), 16 jaar geleden

Nou, de bak is los en zou er afmoeten kunnen, alleen zit nog te kijken hoe de "koppelingskabel" of leiding want ik neem aan dat deze hydraulisch werkt, los gemaakt moet worden in de bak, kan iemand nog wat uitleg geven over dit gedeelte.
En wat het het achterste krukas keering betreft , je bedoelt die achter het vliegwiel zit, kijken of deze vervangen moet worden?
Kan iemand mij zeggen wat het verschil is tussen imitatie en de originele, behalve de prijs dan?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.