Chrysler Voyager: Voyager 2.5 TD slaat soms af tijdens het afremmen of voor stopli

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 TD

Ik heb een klant die een Chrysler Voyager 2.5 TD rijd maar als hij hij afremt of de motor even stationer laat draaien dan wil hij nog wel eens afslaan, klant is bij de dealer geweest en die vermoed de pomp of bedrading.
Dit vind ik persoonlijk wel knap ingewikkeld zoeken.
Zelf heb wel een eens kapotte draad gevonden van de BDP sensor van een andere Voyager maar die sloeg gewoon af tijdens het rijden.
De brandstofpomp zelf geloof ik niet in want meestal is hij kapot of hij werkt gewoon, ik denk eerder aan een of andere sensor, de dealer kon volgens de klant niets vinden zo 1.2.3. Weet iemand wat het kan wezen???
Bedankt alvast.

Glen

Geplaatst door Glen (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

TheoStek (0) PRO, 16 jaar geleden

Weet niet of mijn bijdrage tot een oplossing kan lijden
Een vriend van me heeft dezelfde auto en had dat probleem ook, dat ie bij stanior of op de rem trappen de auto stil viel. Blijkt dat bij deze auto's een schakelaar op de koppeling of het rem pendaal zit die moet ingeduwd worden om de auto te kunnen starten, zonder deze te bedienen start de auto niet.
De daeler heeft deze schakelaar vernieuwd en het probleem was opgelost.

Alleen moet ik je het antwoord schuldig blijven waar deze zich bevind en onder welke pendaal?

Frank3137 (0) PRO, 16 jaar geleden

nog iets gevonden?

Glen (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=Frank3137]nog iets gevonden?[/quote]
Nee, ik heb tegen de klant dat hij nog maar even door moet rijden en dat als het erger word mij maar moet bellen, want dan is het makkelijker zoeken dan als het af en toe eens voor komt.
Mvg. Glen

vwdriver (0), 15 jaar geleden

heb zelf een voyager gehad, 2,5 td en hier was het de pomp die kapot was, en was best een kostelijk grapje, gebeurd ook soms, een dag 7 keer op een dag en dan weer 2 weken niet... bij chrysler zeiden ze zelf dat dit een veel voorkomende fout was.

vwdriver

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.