Chrysler : service engine soon lampje

Hi,

Het lampje service engine soon brandt sinds een paar dagen. Het is heel even uit geweest, maar brandt nu weer onafgebroken.

Volgens het instructieboekje : direct naar garage.
De garage (geen Chryslergarage) zei dat ik er gerust nog enige dagen mee kon rijden. (????)

Waar staat dit lampje voor?
Ik heb deze auto al 6 jaar en het is voor het eerst dat dit lampje oplicht.

Auto: Chrysler Voyager 3.3I SE Highr - Benzine/Lpg - 1997 -

Alvast bedankt!

Scott

Scott10812

Geplaatst door Scott10812 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Scott, meestal is de oorzaak te herleiden naar een riem die te slap staat. Er zit volgens mij, net als vroeger op de Galant 2.3 diesel een spelings detector op de zijkant van de riem. Het is niets meer dan een schakelaartje wat contact maakt als de riem er tegen aan slaat. Dus iets te veel speling doet een lampje branden dat er binnenkort service aankomt. Dus idd, jou garage heeft helemaal gelijk, niets aan de hand, binnenkort ff afspraak maken.

Sytze

Scott10812 (0), 18 jaar geleden

Ik zag ergens verderop op het forum het "aan/uit aan/uit aan " idee (zonder starten). Er komt dan inderdaad een hoop geknipper (oa volgens mij 21). Als ik daarna een tijdje rijd met de auto gaat het servicelampje uit. Helaas na een dag of zo gaat het weer aan.

Hoe dan ook maar even naar de garage.

Bedankt,

Scott

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Zou ik maar ff doen, het moet toch een keer!

Sytze

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Overig of stel zelf een nieuwe vraag.