Chrysler Saratoga: speakers vervangen chrysler saratoga

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: v6-3ltr

hallo

Ik wou graag andere speakers in mijn voordeuren zetten, maar wie weet hoe ik daar bij kom? wat moet ik daarvoor losmaken en hoe,ik ben namelijk bang dat ik de kap beschadigd van de speaker en de deur

ik hoor het graag

divxking

Geplaatst door divxking (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Saratoga? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jvr (0), 14 jaar geleden

Hallo,

Ik heb laatst de achterspeakers vervangen van mijn Saratoga (de orginele waren gescheurd). Heb ook de kap links voor even los gehad, dat is wel te doen:

Het knoppenpaneel (voor de el. ramen) zat bij mij al los en dat maakte het wel wat makkelijker, dan krijg je onder wat ruimte. Aan de zijkant van het speakerkapje zitten twee inkepingen, daar kun je met een brede schroevendraaier tussen om hem met wat gepast geweld los te wrikken. Ik heb eerst de onderkant gedaan en daarna kantel je hem naar je toe en trek je hem wat omlaag (bovenkant is een wat breder vlak).

Het is een vrij buigzaam kapje, dus zou wel wat moeten kunnen hebben, maar wel voorzichtig want oud plastic buigt vaak niet zo goed meer.

Als je de kap eraf hebt zie je de speaker zitten met eromheen een soort heel dun vilt. Daar achter zitten twee boutjes (kan met kruiskop of dopsleutel geloof ik). Aan de speaker zit een kort stukje kabel met een stekker. Die heb ik over gezet op de nieuwe speakers (solderen).

Het formaat is een beetje afwijkend (zal wel iets amerikaans zijn) maar 13 cm past er aardig in.


Gr,
Jvr

divxking (0), 14 jaar geleden

Oke alvast bedankt ik ga het proberen en dan hoor je wel of het is gelukt

Mzzls

jvr (0), 14 jaar geleden

Hallo,

En is het gelukt met de speakers?

Gr,
Jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Saratoga of stel zelf een nieuwe vraag.