Chrysler Voyager: start niet

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2,5 SE

hallo,
ik heb hier een chrysler voyager met startproblemen, de startmoter draaid gewoon rond maar de moter slaat niet aan, sleep ik m nu aan dan start ie wel. de start moter is het niet die is pas vervangen. alle bougies vonken en benzine krijgt ie. alleen het koelwater ruikt naar benzine (geen schuim). de verwarming heeft t nog niet eens gedaan sinds ik m gekocht heb. wat zou het dan kunnen zijn ?

mvg Robert

robert41280

Geplaatst door robert41280 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Lekke koppakking en geen compressie?

gr

Peco Power

robert41280 (0), 15 jaar geleden

lekke koppakking is het volgens mij niet, ik dacht het eerst ook.
ik heb gewoon normale olie in het blok geen drab ofzo, en als ik hem aansleep rijd ie gewoon.

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

geen kachel, koelwater dat naar benzine ruikt, een auto die wel vonkt en inspuit, maar niet aanslaat op de startmotor, maar als je maar snelheid hebt en dan in de versnelling gooit dat ie wel aanslaat, dan heb je een compressie probleem! en hoe komt die benzine in het koelwater? via de uitlaat? waarom wordt je kachel niet warm? omdat er geen koelvloeistof komt vanwege de druk in je systeem. laat 'm maar eens afpersen...

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.