Chrysler New Yorker: start/loopt plotseling slecht

Bouwjaar: 1996

mijn chrysler 3.3l loopt van de ene op de andere dag beroert hij start moeilijk en als hij dan loopt gaat het stationair nog wel
maar bij iets gas begint hij te haperen alsof er vonken wegblijven en tevens gaat op die momenten het lampje van de cruiscontrol aan terwijl die niet aan staat,wie weet raad?

franstops

Geplaatst door franstops (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler New Yorker? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Wat wel voorkomt is de stekker naar de motor electronica toe. Daar kunnen slechte contacten in zitten. Heeft deze ook een rijtje relais zitten aan de rand van het scherm onder de kap?

franstops (0), 18 jaar geleden

Achteraf is de distributie riem gesprongen en leip hij helemal niet meer, dus waarschijnlijk was hij al een tandje versprongen na vervangen liep hij weer als een zonnetje.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler New Yorker of stel zelf een nieuwe vraag.