Chrysler Voyager: tips aanschaf

Bouwjaar: 2002

ik overweeg de aanschaf van een chrysler voyager bouwjaar 2002/2003. Wil niet teveel kilometers op de teller en twijfel tussen LPG G3 en Diesel. Waar moet ik op letten bij de aanschaf? wat is uw ervaring met deze auto's en wat is een kritieke kilometerstand qua kosten?
graag uw tips
bedankt

alex213

Geplaatst door alex213 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Jan5060 (0), 18 jaar geleden

alex,
ik heb er een gehad en was blij dat ik eraf was. Dit was vooral te wijten aan het afhandelen van de klachten tijdens garantieperiode bij Chrysler Eindhoven. Persoonlijk heb ik nog nooit zo'n slechte auto gehad. Ik moet zeggen dat het wel de fijnste auto is geweest die ik heb gehad vwb de ruimte. een nieuwe auto waarvan de bobine defect raakt, de cruise control het begeeft, de koppakking eruit en een lekkende voorruit krijgt van mij geen herkansing.

alex213 (0), 18 jaar geleden

helaas heb ik naast die van Jan geen reakties meer op mijn vraag mogen ontvangen. Mede door de praktische problemen et een reservewiel die ik als gevolg van gas-onderbouw, niet kwijt kan ben ik terecht gekomen op een diesel uitvoering.
nu alleen nog een goeie vinden.
Alex

JAN/DODGE (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik heb zelf een DODGE RAM VAN 25TD met een vm motor
ondanks alle negatieve geluiden over de motor en auto,heb ik nog geen echte onkosten gehad.
ik heb nu 306dk gereden
dynamo,startmotoren een toerentalsensor dat was het
ben een rustige rijder met deze auto
ik wil de 4ton halen dan gaat hij eruit,en neem weer een CHRYSLER/DODGE

GR JAN

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.