Chrysler Pt Cruiser: uitlaatgas in interieur/loszitende verstuiver

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2

had last van uitlaatgas in het interieur,heb na goede tip vanmonteur op problemcar verstuiver nagekeken deze bleek vol te zitten met zwarte drap bovendien zat de verstuiver los.heb deze los gehaald en schoon gemaakt[zo goed als het ging] .moet ik nu de gehele verstuiver\injecteur vernieuwen of kan ik volstaan met een nieuw koperen ringetje,zo ja is dit een standaard ring of moet het een orginele zijn en met welk koppel draai ik de verstuiver weer vast m.vr groet john

ahlmann

Geplaatst door ahlmann (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

JAN/DODGE (0) PRO, 15 jaar geleden

het heet een brandplaatje en is te koop bij dealer.
een andere ring is niet goed,moet deze zijn

br0ns (0) PRO, 15 jaar geleden

Verstuiver helemaal schoonmaken, verstuivergat schoonmaken tot dat het weer blinkt, NIEUW ORGINEEL ringentje monteren + NIEUW ORGINEEL boutje ivm rekbout en dan aantrekken op momment.

Niet te strak want als je hem te strak draaid draai je hem een koel kanaal in.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.