Chrysler Voyager 2.5 U9: Vering?

Bouwjaar: 1993

Ik heb een prima rijdende Voyager 2.5 MPV op LPG maar als ik op de weg maar even over een bultje ga dan hoor ik een bonk links achter. Als ik er onder ga zie ik daar twee stuitnokken ongeveer 10 cm boven elkaar zitten met niks ertussen. Door eerst een beetje vet op de bovenste nok te hebben gesmeerd kwam ik er na een aantal bulten achter dat het vet ook op de onderste zat wat wil zeggen dat het gebonk wordt veroorzaakt doordat die twee nokken tegen elkaar komen. Heeft iemand hier een oplossing voor?
Alvast bedankt voor uw reactie.

Janvier

Geplaatst door Janvier (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

yvo12382 (0) PRO, 18 jaar geleden

Advies hulp veren monteren als die er nog niet tussen zitten.
Normaal worden die erbij gezet met lpg.
Of kijken of stootrubbers nog in orde zijn.

Janvier (0), 18 jaar geleden

Bij het inbouwen van de LPG installatie is het gebruikelijk dat er achter hulpveren worden geplaatst. Dat was in mijn auto dus mooi niet gebeurd. Had ik weer. Een stel hulpveren kostten me 160 euro. Ze zaten er overingens in een kwartier onder.Ik ben nu van het probleem af.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.