Chrysler Grand Voyager: Verlichting Climate Control

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.3 V6

De verlichting van de rechterknoppen van de cliamte control doet het niet meer. Heel de unit al uit de auto gehaald in de hoop dat ik een lampje kon wisselen, maar kreeg vervolgend de unit met geen mogelijkheid open (alle schroeven er al uitgedraaid). Is dit zelf te vervangen of meot dan de printplaat of unit worden vervangen?

emmelex

Geplaatst door emmelex (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

br0ns (0) PRO, 13 jaar geleden

Orgineel is er niets los leverbaar dus je zou een nieuw paneel moeten kopen.

Hij is wel uit elkaar te halen als je de knoppen en de schroefjes er uit haalt, er zitten led lampjes in die heb ik wel eens op internet los te koop gezien.

greetz br0ns

emmelex (0), 13 jaar geleden

Ik heb de unit opengekregen, inderdaad de knoppen eraf en dan gaat ie wel open. Blijken gewone gloeilampjes op de printplaat gesoldeerd te zijn. Vervolgens bij de Conrad lampjes besteld en allemaal vervangen. Ik kan nu in het donker weer lekker aan de knoppen zitten! Enige probleem is dat de nieuwe lampjes qua afmeting iets kleiner zijn waardoor de gekleurde lamphoesjes niet meer passen. Maar die heb ik met een stukje draad vastgezet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.