Chrysler Voyager: vervangen olie automatische versnellingsbak

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.3

op welke manier kan ik zelf de olie in de automatische versnellingsbak vervangen bij een 3.3 V6 van bj.2000?Wil alle olie eruit hebben,ook die welke in de koppelomvormer blijft zitten.welke olie kan ik er het best weer in doen[merk en soort].En om de hoeveel kilometers en/of tijd moet eea ververst worden.

anne

Geplaatst door anne (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

br0ns (0) PRO, 17 jaar geleden

Deze olie kan je vervangen door het carterpan onder de automaatbak vandaan te schroeven ik weet niet zeker of je zo je koppelomvormer mee nemeemt geloof het niet want als je bak vervangt moet je die ook altijd appart vullen. Maar weer opnieuw dichtkitten en dan 4L ATF+4 olie bijvullen en dit moet gebeuren om de 96.000km

anne (0), 17 jaar geleden

bedankt voor het antwoord.Moet het filter in de bak ook om de 96.000 km vervangen worden?Als iemand anders nog een manier weet om alles in een keer te vervangen dan hoor ik het graag.

br0ns (0) PRO, 17 jaar geleden

Filter moet ook om de 96.000 km. Er is geen andere manier om de olie te verversen ten zei je wilt gaan slopen :P. Is geloof ik 10x boutjes met dopje 10 en dan is pannetje er af let op olie want die komt er uit storten. Dan kijk je zo tegen automaatbak filter klein rukkie er aan en dan is die los let goed op die keering of hij wel mee gaat met demonteren anders ff los halen. Nieuwe er intikken carterpan schoon maken kit verwijderen nieuwe kit aan brengen en dan pan weer vast zetten. en dan 4 liter ATF+4 olie bijvullen en dan schakelen peilen klaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.