Chrysler Voyager: Verwarming gaat alleen in hoogste stand

Bouwjaar: 2003, Brandstof: LPG, Motorcode: 2400

Ik heb een voyager uit eind 2002 (midel 2003) waarvan de verwarmingsschakelaar het alleen in de hoogste stand het doet. Ik heb ergens op internet gelezen dat vermoedelijk een weerstand op de printplaat (van de schakelaar) stuk is. Het probleem is echter dat het mij niet lukt om de middenconsole open te maken. Ik heb de 2 bovenste schroeven al verwijderd en enkele schroeven helemaal beneden maar alles blijft muurvast zitten.
Weet iemand hoe ik de console los/open krijg en of de betreffende prinplaat zich ook daadwerkelijk achter de schakelaar bevind?
Alvast bedankt,

Pierre

supersuperpiet

Geplaatst door supersuperpiet (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

br0ns (0) PRO, 14 jaar geleden

Uhm bedoel je de snelheid van je ventilator binnen die enkelt hoogste stand blijft draaien ?

Dan is inderdaad je kachelweerstand stuk. Die zit achter het dashboardkastje met 2 stekkers en zit met 2 boutjes 8 in het kachelhuisvast geschroeft

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.