Chrysler Pt Cruiser: Vochtintrede / lekkage interieur PT Cruiser

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2000

Sinds kort heeft de PT last van enorm beslagen ruiten.
Ik heb zojuist ontdekt dat de voetenruimte van de passagierszijde drijfnat is.
Weet iemand of er een specifieke lokatie is waar PT Cruisers kunnen gaan lekken, zoals deurrubbers, voorruitrubbers, afwateringsgoten van opendaken of zoiets.
Deze PT heeft wel een schuifkanteldak maar verdenk deze in 1e instantie niet, omdat alles daar droog lijkt te zijn.

dlagerwey

Geplaatst door dlagerwey (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jvr (0), 14 jaar geleden

Dave,

Dit komt me wel ergens bekend voor, heb dit ooit op een ander forum gelezen en als ik het goed heb kwam dit door de airco. Een deel hiervan zit recht voor de passagier, achter het dashbord of in de motorruimte. Bij een verstopping van een afvoer door vervuiling (blaadjes bijv.) kan het water niet langs de normale weg lopen en komt in het interieur terecht. Dit water zou dan condenswater moeten zijn.

Probeer een afvoer te vinden van de airco in die buurt en eventueel met bijvoorbeeld een stofzuiger de vervuiling weghalen.

Heb zelf bij voetenruimte passagier ook vocht gehad (heb geen airco) maar dat kwam omdat hij daar rot was (wegens een oude schade, waarschijnlijk omdat de vorige eigenaar over een paaltje oid gereden was). Vooral met nat weer spatte water daar naar binnen. Laten lassen en probleem was weg.

Gr,
Jvr

dlagerwey (0), 14 jaar geleden

Hallo JVR,

Bedankt voor deze tip, ik zal bij de dealer navragen waar ik deze afvoer exact zou kunnen vinden.

Mvg, Dave

jvr (0), 14 jaar geleden

Dave,

Misschien heb je hier nog wat aan:

http://amerikaanse-auto.startpagina.nl/p...


Gr,
Jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.