Chrysler Voyager: Voyager 2.5 CRD 2002, toerenteller, km-teller weggevallen, start

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 CRD

Tijdens het rijden vielen de toerenteller, kilometerteller, brandstofmeter e.d. uit. Deze gingen onder het rijden niet meer aan. De auto is wel gewoon blijven rijden tot aan de eindbestemming aan toe. Klant heeft de auto stilgezet en heeft hem daarna weer geprobeerd te starten. Dat lukte niet meer.
De auto heeft meer dan voldoende accu-spanning.
Wat kan dit probleem zijn met deze auto?

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten,

Peter.

Geplaatst door

Peter J (0)
badge

al 17 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Alle genoemde punten zitten in dezelfde zekeringengroep, zit deze niet goed in het kastje aangedrukt dan kan onder het rijden het dashbord uitvallen.

Anders de zekering doormeten of alles naar behoren werkt

bart875 0

17 jaar

ik heb zelfde probleem ook gehad tijdens het rijden viel km teller toeren teller uit oorzaak was losse contact bij accu pool na het deze vast zetten deed alles weer.

Abraham tc 0

16 jaar

mogenlijk de tellerprint stuk gaat ook over de transponder van de sleutel
even laten uitlezen kun je niet in een gedeelte van de bodycontroller of electric cluster ? kijk even naar de stekker verbinding achterop

Ewitt 0
badge

16 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.