Citroën Xsara: aanjager

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6i

de aanjager van mijn xsara is er van het een op het andere moment mee opgehouden dat wil zeggen ik hoor hem in stand 3 nog heel erg zwakjes, nauwelijks dus.Nu las ik hier al een paar keer dat het aan het contactslot kon liggen en dat dan ook de achterruitverwarming het dan niet meer zou doen en de radio, maar die doen het dus wel gewoon.Ik heb een andere zekering van 30A erin gezet maar dat maakt geen verschil.Ik neem aan dat het dan de aanjager op zich is toch ? Moet daarvoor het dashboard gedemonteerd worden om erbij te komen of hoe moet ik dat aanpakken of gewoon naar de garage om het na te laten kijken ?

peterveldhoven

Geplaatst door peterveldhoven (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Kokopelli (0), 12 jaar geleden

Een exact antwoord kan ik je niet geven, wel een idee. Dit probleem heb ik jaren geleden ook gehad met een BX en daarbij bleek de aanstuur transistor stuk te zijn. Dat is een vermogens transistor die, als dat ook zo zit bij een Xsara, eenvoudig zelf is te vervangen. Zit op een printplaatje bij de ruitenwissermotor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.