Citroën XSARA: aanjager blijft volop blazen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: NFU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

mijn aanjager blijft op hoogste stand staan hebben twee transistoren vervangen maar werkt nog niet nu proberen wij de kachelmodule te zoeken maar kunnen hem niet vinden wie heeft er een tekening waar hij eventueel kan zitten

anja-elisabeth

Geplaatst door anja-elisabeth (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

anja-elisabeth (0), 6 jaar geleden

hoi bedankt voor de tekening mijn man heeft de 2 transistoren vervangen maar doet nog niets we hebben de oude laten testen was helaas stuk we hebben nu een tweedehansen is getest en doe het maar helaas niet in onze auto .
mijn man heeft gekeken of er stroom op de draadjes staat en dat is wel het geval.
We kan het het zijn dat hij het nu nog niets doet.
Zekering is ook heel.

anja-elisabeth (0), 6 jaar geleden

Nog eens getest de motor doet het op een stand de hoogte als we hem testen met draad buitenom maar de standen knop niet alhoewel daar ook stroom op staat maar als we de stekker van de standenknop testen staat daar geen stroom op.
Wat kan het nog meer zijn.
graag tips

ronjo (0), 6 jaar geleden

Wel getest met draaiende motor?

anja-elisabeth (0), 6 jaar geleden

Ja hoor met draaiende motor getest

anja-elisabeth (0), 6 jaar geleden

Als hij draadje aan buitenkant zet en verbindt met geel draadje van zwarte grote stekker draait de fin op.hoogste stand maar we kunnen hem niet regelen

anja-elisabeth (0), 6 jaar geleden

kan het ook een relais zijn en heb je dan een aparte voor de blower ergens zitten heeft iemand een tekening daarvan en waar kan eventueel een bedradingsschema van de blower vinden.
Wat kan het anders nog zijn hebben ook met contactslot gerommeld maar dan werkt het nog niet.

anja-elisabeth (0), 6 jaar geleden

Probleem is opgelost hebben een nieuwe gekocht nu werkt alles weer

ronjo (0), 6 jaar geleden

Wat is er nieuw in gekomen, moduul, blower of contactslot.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.