Citroën Xsara: startonderbreker

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600

Hallo,

Mijn auto kent de AB en de sleutel niet meer. De reserve sleutel werkt prima maar de sleutel met AB word niet herkent gevolg motor start niet. nu bestaat er een inleer trucje welke zijnde: 1) auto op contact, 2) vergrendelknop 10sec vasthouden, 3) van contact 3 sec wachten en dan zou het moeten werken bij mijn niet. wat mij opvalt is dat de dashboard verlichting bij het op contact zetten na 4 sec al uitgaat (sleutel nog steeds in de contact stand) als je 10 sec moet inleren zou ik verwachten dat het dashboard langer dan 10sec ingeschakeld is. Het s moeilijk leren als de ECU uit is nietwaar. Kan iemand bevestgen dat de 4/5 sec te kort is of dat ik het verkeerd heb? Stel ik heb het juist wat kan de oorzaak zijn?

P.s. het probleem is opgetreden na losnemen en herplaatsen van de accupool.

Graag jullie reactie.

TuAa

Geplaatst door TuAa (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4040 (190) PRO, 7 jaar geleden

Die inleer procedure die jij gevolgt hebt is alleen voor de centrale vergrendeling.
Voor de start onderbreker heb je de juiste diagnose apparatuur nodig.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.