Citroën C4 Picasso: aansluitschema grandpicasso c4 trekhaak

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Ik heb een nieuwe stekker op de trekhaak gemonteerd, maar nu hou ik een bruine draad over ,Van multi naar 13 polig ,de bruine draad zat op de oude stekker op het schakelaartje in de stekker ,samen met de grijze. De kleuren van de draden zijn frans en ik weet dat de bruine en de grijze dienden voor de mistlamp, wie kan mij zeggen waar ik met de bruine draad naar toe moet?Het was een multicon en nu is het een jaegerstekker ik heb dus de stekkers verwisseld en in de multicon zit een schakelaartje waar de bruine en de grijze opzaten .Die bruine heb ik nu dus over

roel 3

Geplaatst door roel 3 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 15 jaar geleden

op de orginele stekker heb je in totaal 3 kabels 1 blauwe deze vervalt deze zit standaard boven aan. (heb je de inbouw instructies van de kabel set ? ) dan zit in het midden grijs en daar onder de bruine (of anders om :p)

roel 3 (0), 15 jaar geleden

Ik had de draden op Franse kleur ,en er zat een multicon stekker op nu dus een jaeger ,de grijze en de bruine draad zaten bij de multicon op het schakelaartje C D en daar heb ik de grijze van gebruikt voor de mistlamp of achter uitrijcensoren dus heb ik de bruine over Ik heb dus geen kabelset maar alleen een stekker geplaatst. mischien hebt u meer aan deze uitleg want ik weet het nu nog niet. BVD.

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Roel,

Ik bedoelde eigenlijk dat ik niet begreep waar jouw vraag over ging ,inmiddels heb ik even gekeken en zag dat je al een topic over dit onderwerp hebt. Het is de bedoeling dat je daar dan in verder gaat en niet iedere keer een nieuwe opent dan weet niemand waar het over gaat. Dus als jij je vraag even in de bestaande topic zet maak je deze moderator blij,en verwijder ik deze.

Gr Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C4 of stel zelf een nieuwe vraag.