Citroen Berlingo 2006: Aantal storingen

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: RHY, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 66

Beste experts,

Ik ben recent trotste bezitter van me berlingo 2.0 HDI met 280.000 km op de teller. Ik heb wel een aantal problemen met de auto. Maar het zijn niet echt hele erge problemen die het rijden belemmeren. Ik denk wel dat het iets is wat vrij vaak voorkomt bij dit model.

- Mijn airbag lampje staat aan en zou geen idee hebben hoe dit kan.
- Mijn Speedometer doet het soms niet terwijl ik op de snelweg rij. Maar het kan ook gewoon als ik 50 km/h rij. Mijn vorige berlingo 2.0 HDI had hetzelfde probleem maar ik heb er nooit verder naar gekeken.
- Als ik snel de gas loslaat kan de auto heel kort stotteren. Dit is veel minder als ik een hoge snelheid rij.

Zijn er toevallig hier Citroën experts die er verstand van hebben en het probleem herkennen en een oplossing weten? Alvast bedankt!

Hans888

Geplaatst door Hans888 (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Berlingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

harry4203 (425) PRO, 1 jaar geleden

Airbaglampje brand waarschijnlijk door een slechte stekkerverbinding onder een stoel(uitlezen) en ik denk dat de speedsensor op de bak problemen geeft, advies deze te vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Berlingo of stel zelf een nieuwe vraag.