Citroen Berlingo 2006: Aantal storingen

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: RHY, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 66

Beste experts,

Ik ben recent trotste bezitter van me berlingo 2.0 HDI met 280.000 km op de teller. Ik heb wel een aantal problemen met de auto. Maar het zijn niet echt hele erge problemen die het rijden belemmeren. Ik denk wel dat het iets is wat vrij vaak voorkomt bij dit model.

- Mijn airbag lampje staat aan en zou geen idee hebben hoe dit kan.
- Mijn Speedometer doet het soms niet terwijl ik op de snelweg rij. Maar het kan ook gewoon als ik 50 km/h rij. Mijn vorige berlingo 2.0 HDI had hetzelfde probleem maar ik heb er nooit verder naar gekeken.
- Als ik snel de gas loslaat kan de auto heel kort stotteren. Dit is veel minder als ik een hoge snelheid rij.

Zijn er toevallig hier Citroën experts die er verstand van hebben en het probleem herkennen en een oplossing weten? Alvast bedankt!

Hans888

Geplaatst door Hans888 , lid sinds 1 week geleden

1 Reactie

harry4203 PRO, 1 week geleden

Airbaglampje brand waarschijnlijk door een slechte stekkerverbinding onder een stoel(uitlezen) en ik denk dat de speedsensor op de bak problemen geeft, advies deze te vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Berlingo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.