Citroën Saxo: achter as

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 16-16v

mijn achter as rechts achter heeft overdreven veel wiel vlucht.
het is maar by een wiel rechts .
deze auto heeft geen schade gehad!!!!!
ik zelf kan niks byzonders ontdekken.

danny79

Geplaatst door danny79 (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Saxo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

digit (0) PRO, 16 jaar geleden

Je achteras heeft dan speling op de draagarmlagers

amplifier (0) PRO, 16 jaar geleden

Heb hetzelfde probleem, op zoek naar een andere achteras, want normaal gesproken is de as zelf ook ingesleten, en is de speling met nieuwe lagers, binnen de kortste keren weer terug. Maargoed, een achteras met schijven is moeilijk te krijgen, weet iemand of dit om te bouwen is van trommels naar schijven?? Betreft een saxo, 1.6 16v 2003 (schijven achter) SPOED

Beunhaas (505) PRO, 16 jaar geleden

[quote=amplifier]Heb hetzelfde probleem, op zoek naar een andere achteras, want normaal gesproken is de as zelf ook ingesleten, en is de speling met nieuwe lagers, binnen de kortste keren weer terug. Maargoed, een achteras met schijven is moeilijk te krijgen, weet iemand of dit om te bouwen is van trommels naar schijven?? Betreft een saxo, 1.6 16v 2003 (schijven achter) SPOED[/quote]
Bij een ZX of P306 achteras zijn de asstompen eruit te slaan zodat je andere voor trommels kan gebruiken, waarschijnlijk gaat dit ook met andere modellen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Saxo of stel zelf een nieuwe vraag.