Citroën C5: achterraam doet gek

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 hdi

Hallo,ik heb hier een C5 hdi bj 2001 waarvan de achteraam bij het openen tot bijna beneden zakt en dan vanzelf tot bijna boven gaat,helemaal openen of sluiten lukt niet meer.heb de accu even afgekoppeld om te zien of dat helpt,en integendeel,nu start hij zelfs niet meer,er komt op het dachbord probleem antidiefstal,wie weet er raad?

Van11714

Geplaatst door Van11714 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

GOVA (0) PRO, 17 jaar geleden

Als je een tijdje wacht, zal de wagen wel weer starten. De computers moeten elkaar nog herkennen. Duurt +- 2 minuten. Hopelijk heeft deze wagen geen navigatie met kleurenscherm. Dan moet je 2 minuten wachten bij uitgezet contact alvorens de batterij af te sluiten anders is de computer van uw NAV. hemelen.

Van11714 (0) PRO, 17 jaar geleden

ja heb ik ondervonden,enkele minuten later starte hij,gelukkig heeft hij geen navigatie.je moet het maar weten he,zo leren we elkee dag wat bij,alvast bedankt voor de raad.de raam zal waarschijnlijk terug moeten ingeleerd worden,ik heb het zelf geprobeerd met mijn texa diagnoseapparaat maar daarmee lukt het toch niet.groetjes gerrit

N350 (0) PRO, 17 jaar geleden

Om de ruit weer normaal te laten werken kun de shunt vervangen door een zekering en dan het raam omhoog doen en de shunt weer monteren dan zou het raam normaal moeten werken.
Groetjes Ton,

Van11714 (0) PRO, 17 jaar geleden

het was derubber waar de raam inschuift die geplooid zat en zo kon de raam iet helemaal dicht,bedankt voor het antwoord

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C5 of stel zelf een nieuwe vraag.