Citroën C5: achteruitrijsensoren

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 hdi

Bij deze auto werkt de achteruitrijsensoren niet meer maar de achteruitrij lampen doen het ook niet nou kon ik de schakelaar op de bak niet vinden kan iemand mij vertellen waar die zit. Als ik hem uitlees geeft ie ook aan: sensoren achter niet aanwezig maar dat zou kunnen omdat ie geen signaal krijgt.
Wat ook niet klopt is dat het rechter voor portier raam bij het automatisch dicht doen als die bijna boven is weer naar beneden gaat dat doet ie meestal maar soms niet.
Hoop dat iemand hier wat mee kan.
Alvast bedankt

evers2962

Geplaatst door evers2962 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

digit (0) PRO, 14 jaar geleden

Schakelaar zit boven op de bak.

evers2962 (0) PRO, 14 jaar geleden

Heb ik gezocht maar kon hem niet vinden dan zal ik nog beter moeten kijken.

wovr100582 (0) PRO, 14 jaar geleden

Dat met die ramen deed mijn auto ook ze willen dicht gaan en gaan terug open ik denk aan een teveel weerstand bij het dichtgaan.Maar nu reageerd hij zelf niet meer op de afstandsbediening .Heb mijn 2de afstandsbediening ook nog niet geprobeerd omdat ik er wel mee kan leven.grtz

E. Janssens (0) PRO, 14 jaar geleden

Is het een automaat of een handbak als het een automaat is zit de schakelaar in de multischakelaar boven op de bak als het een handbak is is het een 2polige schakelaar op de bak. Wat betreft de ramen die kan je inleren door je ramen naar beneden te doen accupool ff eraf en dan ramen weer naar boven. (gaan stapsgewijs)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C5 of stel zelf een nieuwe vraag.