Citroën Berlingo: afnemend vermogen en defecte snelheidsmeter

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4I

Motor lijkt wat pit te hebben verloren, draait wat logger en de stuurbekrachtiging is ook verminderd. De motor draait redelijk stationair maar bij het terugnemen van het gaspedaal tijdens het rijden slaat de motor uiteindelijk af. Toeval of niet.............de snelheidsmeter en de kilometerteller werken ook niet meer. De snelheidsmeter is niet defect (gecontroleerd).

aqueno

Geplaatst door aqueno (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Berlingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

andreas08 (0) PRO, 9 jaar geleden

geen storingscodes aanwezig????

aqueno (0), 9 jaar geleden

Dank voor jouw reactie.
Ik ben met de problemen nog niet bij de garage geweest en daarom ook nog geen diagnose met storingscodes. Je denkt dat dit de kortste weg is om dit euvel te verhelpen?
Vriendelijke groet,Al.

aqueno (0), 9 jaar geleden

Dag Andreas08,
naar de garage gegaan en daar is de auto aan het diagnose apparaat gezet. Er zat een storing in het motormanagement wat vanuit de snelheidsmeting kwam. Monteur heeft de fout eruit gehaald door het geheel te resetten en alles loopt weer als vanouds.
Je had gelijk: in dit geval kun je alleen maar met storingscodes werken. Vriendelijke groet,Al.

harry4203 (485) PRO, 9 jaar geleden

tot straks.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Berlingo of stel zelf een nieuwe vraag.